Google Maps och Waze är integrerade i mobilversionen

Google Maps och Waze är integrerade i mobilversionen

Google köpte Waze och många av oss var angelägna om att vänta på de första integrationerna, resultatet av föreningen mellan den största kartplattformen och det största samhället som är aktivt för att identifiera trafikproblem.

Den första integrationen tillkännagavs för några minuter sedan: Google Maps för mobilanvändare kommer att kunna se den information som skickas av Waze-communityn.

[…] när Wazers rapporterar olyckor, vissa konstruktioner, vägavstängningar etc. Uppdateringar visas också i Google Maps-appen för Android och iOS i Argentina, Brasilien, Chile, Colombia, Ecuador, Frankrike, Tyskland, Mexiko, Panama, Peru, Schweiz, Storbritannien och USA.

Men det är inte bara Google Maps-användare som kommer att dra nytta av denna integration. I Waze, i sina versioner av Android och iOS, kan vi redan njuta av Googles sökmotor (du kan läsa den på dess officiella blogg), vilket gör det lättare att hitta företag och adresser på en karta tillsammans med andra sökleverantörer.

Waze-kartredigeraren inkluderar också Google Street View och satellitbilderna för att bygga kartan, så det verkar som att denna Waze-Maps-förening kommer att göra greker och trojaner glada.