Google lanserar Google Wallet-kortet så att du kan använda det tillgängliga saldot direkt

Google Wallet-kort

Endast för USA har Google precis introducerat sitt nya Google Wallet-kort, vilket gör det möjligt för användare att göra betalningar i butiker eller ha kontanter i bankomater direkt utan att vänta på att pengarna som överförs till Google Wallet-saldot ska finnas tillgängliga på bankkontot. Enligt tillkännagivandet är Google Wallet-kortet ett kreditkort som ger snabb åtkomst till Wallet-saldot, oavsett om pengar har mottagits i det eller direkt till ett bankkonto eller länkat kredit- eller bankkort.

Som fördelar listar det möjligheten att göra inköp och betala föremål på miljoner platser som använder MasterCard, få kontanter i bankomater, även om vissa bankomater kan ta ut en avgift för att ta ut pengar, ta emot mobilaviseringar för att behålla kontrollen över alla utgifter som uppkommit, och även frånvaron av månads- eller årsavgifter.

Dessutom kan du begära Google Wallet-kortet gratis via den senaste versionen av Google Wallet, som kom ut denna vecka, eller från Google Wallet-kontot.

Google listar några av de nuvarande kampanjerna genom vilka användare kan få vissa fördelar genom att använda Google Wallet-kortet, till exempel möjligheten att vara en del av lojalitetsprogrammen för en serie företag eller till och med få rabatter. Den senaste versionen av Google Wallet för Android är nu kompatibel med fler terminaler, så att användare som hittills inte har kunnat använda den, kanske deras terminaler är de lyckliga nya som de kan göra köp med genom att göra betalningar via nämnda terminaler.