Google lanserar App Maker för företag att utveckla sina anpassade applikationer

appmaker

Ordspråket att varje person är en värld kan också tillämpas på företag, så att varje företag har särskilda behov i förhållande till andra företag. Med tanke på detta vill Google att de snabbt kan skapa sina egna applikationer anpassade till deras behov. För att göra detta har de precis lanserat App Maker, ett nytt verktyg för G Suite med fokus på att skapa anpassade applikationer.

För detta finns det från App Maker ett gränssnitt där de som ansvarar för att skapa det för sina företag bara behöver dra och släppa olika element, vilket leder till att snabba applikationer skapas med specifika syften för dem på några dagar istället för att vara inom några månaderBland elementen kan G Suite-tjänster liksom andra tjänster som tillhör Google Cloud och till och med tredje parts tjänster integreras, vilket ger stor flexibilitet när man ansluter till ett brett utbud av datakällor och API: er.

Bäst av allt behöver företag inte oroa sig för aspekter relaterade till att vara värd för sina applikationer i molnet, vilket ger dem möjlighet att distribuera sina applikationer i samma moln där G Suite-applikationer är säkert, vilket ger administratörer samma förmåga att hantera sådana applikationer i på samma sätt som andra G Suite-applikationer.

Från Google påpekas att App Maker har varit de senaste månaderna i förhandsgranskningsfasen i händerna på en serie stora G Suite-klienter, så att de kan skapa sina respektive anpassade applikationer.

Nu, med den offentliga lanseringen av App Maker, måste de företag som är intresserade av att använda den bara gå med i programmet för tidig adoption som är tillgängligt för G Suite Business-kunder.