Google köper mDialog för att förbättra videoannonser

mdialog publicidad videor

mDialog är en plattform som erbjuder flera produkter för att på ett intelligent sätt visa videoannonsering linjärt, live och på begäran, via mobiler, spelkonsoler, surfplattor, TV-apparater (Google TV, Apple TV) och andra enheter.

Tja, genom DoubleClick Digital Marketing på Google+ bekräftar Google förvärvet av plattformen och dess medarbetare.

Tanken är att snart bli bättre DoubleClick for Publishers med mDialog-tekniken och den mänskliga rådgivaren för teamet som gav det liv.

Det som förväntas är att få mer intelligenta kanaler för intäktsgenerering av innehåll som erbjuds live och på begäran av tusentals förläggare som är en del av Googles annonsnätverk tack vare en effektivare integration via olika skärmar.

Adaptiv videoannonskvalitet, annonser som visas med geografisk plats med potentiella lås för specifika regioner, integration med betalt per innehållstjänster som kräver autentisering, annonser för liveevenemang och en bunt utvecklarverktyg (SDK) med ett statistikregistreringssystem och egna optimeringstester är en del av de mest relevanta egenskaperna hos produkterna från företaget som nu är ett dotterbolag till Google.

Slutligen behöver nuvarande mDialog-klienter inte oroa sig för att plattformen kommer att upprätthållas utan avbrott, bara att den snart kommer att implementeras i Google-annonser.

Mer information: mDialog.com