Google kommer att uppdatera sin kartapplikation för Android precis dagen för lanseringen av iOS 6

Google kommer att uppdatera sin kartapplikation för Android precis dagen för lanseringen av iOS 6

Planerat för lanseringen av iOS 6 för idag, en av de saker som innehåller den här nya versionen är dess nya kartläggningssystem som kommer att ersätta Google Maps i sig, som vi ser nyligen, där många företag vill bli oberoende av Google maps-systemet .

Tja, publikationen The New York Times upprepar Googles beslut att idag lansera den nya versionen av Google Maps för Android-plattformen, som bland andra innovationer gör det möjligt att synkronisera kartor över olika enheter. Detta gör det möjligt för bland annat att kunna söka efter en plats från skrivbordssystemet och göra den platsen tillgänglig via Android-enheter.

Googles chef för geolokaliseringsprodukter, Brian McClendon, avböjde att kommentera Apples nya kartläggningstjänst, och han ville inte heller ange något om möjligheten att starta en Google Maps-applikation via iTunes, till exempel s tog över YouTube förra veckan. Vad det har visat är att Det tar mycket tid och ansträngning att hitta ett sätt att göra denna upplevelse lämplig. Det är viktigt.

Länk: Information i New York Times Går: Gränsen