Google Kalender för Android och iOS har möjlighet att lägga till påminnelser

RecordatoriosGoogleCalendar

Den nya uppdateringen av Google Kalender för Android och iOS kommer att räknas från den här veckan med möjlighet att lägga till påminnelser som väntande uppgifter, en ny funktion med vilken användare kan hålla reda på alla våra åtaganden tills de har slutförts från våra mobila enheter.

Och det är att Google är medveten om att vi kan förlora några av våra åtaganden genom att separera kalendern och de väntande uppgifterna och betjäna påminnelserna för att hantera vår dag till dag på ett enhetligt sätt.

I den bemärkelsen påpekar Google att dessa nya påminnelser kommer att finnas högst upp i våra kalendrar tills de är färdiga, där vissa detaljer som telefonnummer eller fysiska adresser kommer att inkluderas automatiskt, bland annat att vara närvarande i sig själva för att hjälpa vi utför dem. Dessutom kan vi skapa påminnelser från andra applikationer som Inbox, Keep eller Google Now.

I vilket fall som helst, innan någon ändring som sker i våra etablerade åtaganden, kan vi också ta den till motsvarande påminnelser.

Slutligen kommer påminnelsefunktionen till webben senare, även om de inte har angett något datum. Det återstår bara att vänta på nya uppdateringar av Google Kalender-applikationen för Android och iOS för att kunna skapa påminnelser för att alltid hålla dem i åtanke tills vi utför dem.