Google Handwrite förbättrar sitt karaktärsigenkänningssystem

Google Handwrite

Google Handwrite lanserades förra sommaren och är ett praktiskt Google-verktyg som gör det möjligt för användare att skriva för hand på skärmen på våra terminaler utan att använda de virtuella tangentborden som vi har till vårt förfogande, och känner igen de tecken som vi anger för att använda dem i våra sökningar. Med tiden förbättras karaktärsigenkänningstekniker, och idag har Lawrence Chang skrivit ett inlägg i den officiella bloggen för Googles sökningar, som visar de förbättringar som gjorts i detta avseende.

Exakt, ett av problemen är i identifieringen av liknande tecken, varför Google har löst det genom att erbjuda oss de olika tolkningar som det får så att vi kan välja den som vi vill hänvisa till. Detsamma gäller japanska tecken.

Ett annat problem är att inte alla av oss har stora skärmar på våra terminaler för att kunna skriva tecken bredvid varandra tydligt, tills vi nu behöver skriva tecken för tecken. Från och med nu kan vi skriva karaktärerna ovanpå varandra.

Slutligen, när det gäller det kinesiska språket och dess tecken, kan vi nu skriva flera på samma rad, vilket förbättrar hastigheten när du skriver tecken när du söker.

Tja, för dem som inte har det aktiverat, måste de bara gå till Google.com på sina terminaler, oavsett om det är smarta mobila terminaler eller surfplattor, och gå till konfigurationsavsnittet och aktivera handskriftsalternativet.

Gå: Officiell blogg med Googles sökningar