Google gör 4K / UHD-filmtillgänglighet officiell på Google Play Filmer

googleplay4k

Google har officiellt lanserat innehåll i 4K / UHD-upplösning på Google Play Filmer, och har för närvarande ett erbjudande om mer än 125 filmer som endast kan avnjutas i hög kvalitet i USA och Kanada. Användare från båda länderna kan köpa filmer som de vill ha via sina Android-enheter eller direkt från webben.

Alla dessa köpta 4K / UHD-innehåll kan avnjutas via vilken 4K / UHD-upplösning som helst som har ChromeCast Ultra eller direkt från en enda Bravia Android TV-tv. Tyvärr finns andra typer av enheter kvar för tillfället, till exempel Xiaomi Mi Box, Roku multimediacenter, bland många andra, som för närvarande är ute av denna möjlighet utan att veta orsaken till en sådan begränsning.Å andra sidan har Google också introducerat Google Play Movies-applikationen för Samsungs smarta TV-apparater. Naturligtvis kommer det bara att finnas tillgängligt för årets serie av smarta TV-apparater från Samsung. I den meningen kommer de användare som kan använda den nya applikationen nu att få tillgång till sina multimediabibliotek på Google Play och njuta av de titlar de förvärvat.

På det här sättet vill Google vara en värdig konkurrent till andra tillgängliga alternativ på Internet som under en tid också har erbjudit 4K / UHD-innehåll som både kan köpas och hyras, så att vi, som vi ser, erbjuder tjänster som de erbjuder redan stöd för 4K / UHD-innehåll.