Google Chrome släpper sin nya stabila version med fliksynkronisering

Google Chrome släpper sin nya stabila version med fliksynkronisering

Vi kommer att berätta för dig då och det kommer snart att bli verklighet under de kommande veckorna i den nya stabila versionen av Google Chrome som just har släppts. Vi pratar om att synkronisera flikar för att kunna komma åt öppna flikar mellan olika enheter.

För när vi kan ha ett sådant alternativ måste vi bara öppna en ny flik, där vi måste hitta ett alternativ som säger Andra enheter, som kommer att vara där vi kan hitta de flikar som vi har synkroniserat. På det här sättet, om vi befinner oss i att få tillgång till intressant innehåll som vi senare vill konsultera lugnare från en annan enhet, vad det än kan vara, kan vi göra det, det vill säga så länge båda enheterna har samma Google-konto konfigurerat.

Men du vet fortfarande att Google Chrome inte bara kommer att synkronisera de flikar som vi har öppnat, eftersom teman, tillägg, webbhistorik, applikationer, favoriter och inställningar under lång tid också är synkroniserbara. Ahh !! Som vi också angav kan vi från vilken enhet som helst med de synkroniserade öppna flikarna också gå igenom webbhistoriken.

Det ja, nu lämnar vi dig med hans officiella video för att göra det tydligare vad som väntar oss snart:

Goes: Google Chrome Blog