Google+ återställer vissa funktioner i sin webbversion och lägger till nya funktioner

Google +

Många användarvärderade funktioner har kommit i vägen med introduktionen av nya Google+. Många har återvänt till det klassiska Google+ gränssnittet och andra har uttryckt missnöje med de nya ändringarna.

Med detta i åtanke har Googles team övervägt några av användarklagomålen och meddelat en rad förändringar som de som har aktiverat kommer att se.deförhandsgranskning av nya Google+.

Till exempel kommer samhällen att ha alltid synliga kategorier i sidofältet.

Vi har också möjlighet att bestäm om vi vill att gifs ska aktiveras i vår ström. För att göra detta måste vi gå till Inställningar, bläddra till Nyheter och vi hittar automatiskt spela animerade bilder i nyheter. Och ah ge oss alternativen:

En annan funktion som återkommer är den som tillåter oss ställa en publikation i samlingar som vi har skapat, så att vi kan lyfta fram visst innehåll. Och det har också beaktats Meddelanden mer synliga. Och för de distraherade som glömmer att de skriver ett inlägg och byter sida kommer de att få en varning för att behålla publikationen eller kasta den.

Det här är några detaljer som Google-teamet har övervägt att lägga till i det nya Google + -gränssnittet. Vi måste vänta på nya uppdateringar för att se om de integrerar de funktioner som förbättrar den dynamik som Google+ föreslår.