Google Alerts tillåter nu filtrering efter land och språk

varningar

Det finns väldigt få uppdateringar som Google gör i sina Google-varningar, ett system som gör att vi kan få ett e-postmeddelande varje gång ett omnämnande av ett varumärke, ett ord eller en fras dyker upp på Internet.

Det finns så få innovationer i den här plattformen att många har migrerat till mer sofistikerade alternativ (som exempelvis.net) för att leta efter ett verktyg som effektivt hjälper till att spåra information och ta emot e-postmeddelanden med data om något ämne, även om de har ett verktyg från Google själv skapar det arbetet alltid en lugn som andra fortfarande inte erbjuder.

Faktum är att det verkar som om det finns liv bakom Google Alerts, och nu kan vi filtrera efter land och språk de konfigurerade varningarna.

Det är en lite avslöjad uppdatering, inget visas på Googles officiella kanaler.

De var ansvariga för googlesystem (inofficiell blogg om Google) som uppfattade skillnaden.

Vi behöver bara komma åt www.google.com/alerts och ange å ena sidan vad vi letar efter (på samma sätt som vi gjorde på google) och å andra sidan regionen och språket vi kommer att fokusera på .

Resultaten kan som vanligt levereras till vår e-post en gång om dagen, en gång i veckan eller så snart de visas på webben.