GoodBarber tillåter nu att utöka funktionerna för sin appbyggare

Bra barberare

Vi har redan pratat vid flera tillfällen om GoodBarber, som för dem som ännu inte vet det är en intressant plattform som specialiserat sig på att skapa inbyggda mobilapplikationer för Android- och iOS-enheter på ett enkelt sätt utan behov av programmering.

Faktum är att vår mobilapplikation för Android görs via denna plattform. Dessutom finns det för närvarande i Hall 8.1 i App Planet på MWC 2016, i Barcelona, ​​som de angav i sitt Twitter-konto, där bland annat att publicera nyheterna att erbjuda sina användare.Den första av nyheterna är samtalet GoodBarber öppen produkt, en funktion som gör det möjligt för applikationsutvecklare att komplettera sin utveckling genom att tillhandahålla sin egen kod. GoodBarber förklarar i en anteckning att dess plattform täcker 90% av behoven hos infödda applikationer och att utvecklare genom GoodBarber Open Product kan täcka de återstående 10% genom att tillhandahålla sin egen kod.

Dessutom kommer det också att visa din Chatt socialt tillägg, som gör det möjligt att lägga till meddelandefunktioner inom mobilapplikationer, särskilt i de som riktar sig till specifika grupper, i liten skala, t.ex. för skolor, idrottsenheter, stadsdelar etc.

Enligt GoodBarber kommer användare att kunna interagera med andra användare av samma applikation utan att behöva använda ett telefonnummer, bara genom att logga in med sina användarnamn och lösenord och inleda samtal med dem som har tillåtit dem att ta emot meddelanden. För närvarande har detta tillägg tre helt anpassningsbara mallar.

GoodBarber lanseras också Öppna UI KIT, för att göra det möjligt för utvecklare att förhandsgranska sina mönster baserat på mallarna som tillhandahålls av plattformen utan att använda baksidan av plattformen, inklusive alla tillgängliga navigationslägen och avsnitt. Dessutom kommer nya kit att släppas under hela året med nya funktioner och designdetaljer.

Slutligen kommer GoodBarber också att inkludera officiellt stöd för katalanska.