Gogobot når Android-terminaler för att underlätta reseplanering, även när du är på språng

Gogobot

När vi planerar våra egna resor kan vi tidigare sitta framför vår datorskärm för att avgöra aspekter som hotellen där vi ska bo, restaurangerna där vi ska äta eller resplanen som vi ska göra, så att vi inte har vi har viktiga lösa ändar i våra resor och vi kan njuta av dem till fullo. Men under den tid då ökningen av smarta mobiltelefoner, surfplattor och hybrider ökade sin andel av användningen kunde mobilapplikationer inte saknas.

Till iOS-applikationen som Gogobot lanserade i oktober 2011, nu får de äntligen sin ansökan om Android-terminaler. Och det verkar som att tiden de har spenderat på att utveckla den har sin belöning, eftersom vi trots att inkludera samma funktioner som motsvarande i iOS, så att vi kan söka och boka hotell, restauranger och markera de saker vi kan göra mest av 60 000 destinationer, egna egenskaper läggs till, till exempel möjligheten att söka och boka hotell på språng, inklusive prisfilter i realtid, tillgänglighet, användarklassificeringar, hotelltyper och sociala rekommendationer.

När det gäller restauranger, lite av samma, så att du kan göra bokningar via OpenTable. Det integrerar också Google Street View för Android.

Denna rörelse kommer att vara mycket positiv, eftersom det på detta sätt kommer att öka sin andel av användare som får tillgång till tjänsten via smarta mobila terminaler, med hänsyn till att 60% av sociala interaktioner slutar via mobila terminaler, liksom att det framhävs av medgrundare och VD Travis Katz.

Applikationen är tillgänglig gratis för Android-terminaler från och med version 2.2 idag.

Länk: Gogobot för Android | Går: Tillkännagivande på hans officiella Twitter