Gmail, Facebook, Twitter och SMS tillsammans i BlingBoard för Android

Gmail, Facebook, Twitter och SMS tillsammans i BlingBoard för Android

De Android-smarttelefonanvändare som använder Twitter-, Facebook- och Gmail-mobilappar dagligen kan vara mycket intresserade av ett verktyg som visar all information och aviseringar från olika sociala nätverk och meddelandetjänster (SMS ingår). från huvudskärmen.

I det här fallet har det varit Jappka-företaget som har utvecklat BlingBoard, en panel som från huvudskärmen tillåter oss att se meddelanden från Twitter och Facebook och få tillgång till nya meddelanden som tas emot i Gmail och SMS-mappen.

När verktyget har installerats på smarttelefonen måste vi helt enkelt registrera våra Gmail-, Facebook- och Twitter-konton på telefonen och applikationen läser och meddelar alla inkommande meddelanden och kan ladda upp till 20 meddelanden åt gången (när vi klicka på ikonen så visas det senast mottagna meddelandet).

Applikationen visar också en femte ikon som visar de missade samtalen som vår telefon har fått, vilket i princip gör BlingBoard till en intressant applikation som centraliserar hela vår rörelse när det gäller kommunikation.

Länk: BlingBoard | Goes: TheNextWeb