GMail .APK för Android finns i version 5.0

Gmail-logotyp

För veckor sedan upprepade vi att version 5.0 av GMail för Android skulle stödja andra e-postleverantörer, så att vi kan använda våra konton från olika leverantörer under samma mobilapplikation.

Sanningen är att det finns mobila klientlösningar för Android med stöd för flera e-postleverantörer, men kanske erbjuder den officiella GMail-klienten för Android fler garantier.

Tja, som vanligtvis händer med varje ny uppdatering av Googles mobilapplikationer för Android, i början visas .APK av dem vanligtvis i nätverket för dem som inte vill vänta ens en minut för Google att driva dessa uppdateringar direkt från Google Play. , och med den nya versionen av GMail för Android är inget undantag.

Från och med idag är den nya GMail .APK för Android, som tillhör version 5.0, redan tillgänglig, där den effektivt stöder andra leverantörer, just för Exchange-konton.

Som förväntat och planerades klär den här nya versionen också i Material Design och erbjuder ett förnyat visuellt utseende enligt sin nya visuella linje.

Uppenbarligen, efter nedladdning av .APK, bör dess installation möjliggöras genom att möjliggöra installationer från okända källor, även med hänsyn till att den nya versionen kommer att ersätta den befintliga versionen på mobila enheter.

För allas säkerhet är det den officiella .APK signerad av Google och som har den kryptografiska signaturen som garanterar att applikationen är säker för installationen.