glovico – Lär dig och lär språk med Skype

glovico

Förslag om att lära sig språk på Internet saknas inte. Från de mest traditionella kurserna till de mest samarbetande förslagen är den sociala webben perfekt anpassad till detta behov, och videokonferenskanaler är en grundläggande ingrediens i alla moderna projekt som försöker ta upp ämnet.

Vi har redan sett det med Colingo och Google-hangouts och vi ser det nu med glovico.org, ett förslag som använder Skype för att föra människor närmare dem som vill undervisa och de som vill lära sig.

Tanken är att lärare från hela världen erbjuder sina tjänster i Glovico som undervisar spanska, tyska, turkiska, kinesiska … dussintals språk som vi hittar längst ner på deras huvudsida. De som vill lära sig måste betala för klasserna till Glovico, som i sin tur betalar de registrerade lärarna.

Med en gratis klass så att vi kan prova vad som erbjuds, gör det det möjligt för lärare och studenter att ta privata lektioner med ett verktyg som är lika enkelt att använda som Skype. Nivån och rytmen för sessionerna bestäms tillsammans, eftersom det finns en personlig behandling, så det finns ingen anledning att oroa sig för att uppnå specifika resultat då och då.

Perfekt att lära sig med infödda och på detta sätt garantera att vi blir 100% involverade i det språk vi vill träna.