Glida, skicka eller sänd livevideomeddelanden till dina vänner [Android – iOS]

Glida

Vi har sett nya kommunikationstjänster för smarta mobila enheter dyker upp och expanderar under en längre tid och utnyttjar ökningen av smartphones och surfplattor med en internetanslutning. Så vi har gått från en modell där vi bara skickar textmeddelanden till en helt annan modell, där vi också skickar bild- och ljudinnehåll till våra egna kontakter.

Och för bild och ljud är Glide det nyaste alternativet för våra egna terminaler, vilket gör att vi kan skicka videoinspelningar såväl som direktuppspelning av videor till våra vänner, bara stödja Facebook-tjänsten för att komma åt dem.

Det är därför vi måste installera det och logga in med vårt Facebook-konto, för att sedan kunna träffa de av våra vänner som har applikationen installerad på sina terminaler. Vi kan upprätta kommunikation med en eller flera vänner samtidigt och kunna lämna textmeddelanden eller videomeddelanden om de inte är anslutna, som de kommer att få när de ansluter. Om vi ​​är anslutna kan vi överföra videor från våra terminaler.

Vi kan använda den bakre eller främre kameran för att spela in videoklippen, och vi har heller inga begränsningar för längden på meddelandena eller sändningstiden för videorna. Att om den skickade kommunikationen inte kan raderas, och även att Android-versionen, som är i beta, har några fel i sin funktion.

Länk: Glide | Går: Addictivetips