Genier, för att skapa minikloner i form av animerade avatarer med sin egen personlighet

Crdito Imagen: Perfil de Genie en Facebook

Bildkredit: Genies Facebook-profil

Idag lanseras Genies, en ny mobilapplikation för Android och iOS, offentligt och globalt, där användare kommer att skapa dina anpassade animerade avatarer, som kommer att reagera på ett eller annat sätt baserat på det sociala sammanhanget och användarnas egen personlighet genom animerade scener som de kommer att få varje dag på sina mobila enheter.

Bland de sociala aspekterna som kommer att beaktas för scengenerering, med hjälp av artificiell intelligens och genom mänsklig granskning, är speciella datum, kulturella aspekter och till och med mest framträdande dagens mest relevanta nyheter, för vilka de bland annat kommer att ta hänsyn till en mängd pålitliga källor.

Användarna de kommer att få tio till femton scener dagligen som kommer att pågå i cirka 10 sekunder. Förutom att överföra sin egen personlighet till avatarer kan användare också bestämma en mängd fysiska aspekter såväl som deras respektive kläder, vilket genererar minikloner som ser och tänker på samma sätt som de gör, vilket definieras väl i beskrivningen av ansökan .

I den meningen kommer avatarer att kunna dela scener med andra avatarer som tillhör användarnas vänner och till och med kändisavatarer som de väljer när som helst.

De genererade scenerna kan också delas på chattplattformar och konkurrera med animerade GIF-filer som vanligtvis delas i konversationer.

Dessutom kommer Genies att ge möjlighet att läsa de mest relevanta nyheterna om så önskas genom de ursprungliga källorna där de publiceras.

Skaparna av Genies vill göra Snapchat Bitmoji föråldrad. Genies-appen är nu tillgänglig gratis via respektive appmarknad.