FutbolenlaTV – Fotbollsmatcherna de sänder på spansk tv

futbol en la tv

Vi presenteras för FutbolenlaTV.com som en webbplats som gör att vi kan svara på frågor som Vilka spel sänder de TV? Vilken tid på vilken kanal? När spelar mitt lag? Sänder de det?.

I sin ursprungliga version fokuserade de på att visa tv-matcher på kanaler som kunde ses i Spanien, både betalda och öppna, men senare har de öppnat alternativen, både i antal evenemang (21 ytterligare sporter har lagts till) och i typ överföring (nu är det inte begränsat till vad vi kan se på TV) eller regionalt innehåll (det är redan möjligt att konsultera fotbollsprogrammeringen på Al Jazeera Sport-plattformen).

Förutom att visa uppdaterad information innehåller den ett API för andra media för att bygga sin egen agenda, samt widgets som vi kan inkludera på våra webbplatser för att informera läsarna om angivna matchningstider.

Genom filtren kan oändliga kombinationer göras, att kunna filtrera efter upp till 5 lag, tävlingar och kanaler samtidigt, vilket lämnar en agenda för varje användares smak.

Det finns två typer av widgets som erbjuds på FutbolenlaTV (futbolenlatv.com/widget). Å ena sidan har vi generalen, där den visar listan över tv-sända matcher för idag och imorgon, å andra sidan har vi listan över lag, som ger möjlighet att visa data för ett visst lag.

De berättar att det redan finns mer än 150 webbplatser som använder komponenten, inklusive några så kända som sport.es, cope.es, eldesmarque.com, etc.