Frontback, bilder av samma ögonblick med främre och bakre kamera på iOS

fram bak

Skapad av samma skapare som CheckThis, upptäckte vi den nya fotograferingsappen för iOS Frontback, en app som är utformad för att uppnå den perfekta kärnan i ögonblicket genom att fånga med de två kamerorna på vår enhet, bak och fram.

Både tagandet av appens fotografering och dess användning är mer än enkelt och kräver inte mycket förklaring, men resultatet är originellt och lovande. När appen har startat kommer vi att fotografera det önskade objektet och samtidigt ta ett foto av oss själva: efter detta kommer båda bilderna automatiskt att sammanfogas för att skapa ett collage som vi kan dela direkt på Instagram, Twitter eller Facebook.

Intressant koncept som designern och grundaren av Frderic Della Faille-appen berättar för oss, som säger det människor säger att de vill se sina vänner, inte bara vad deras vänner ser. Enligt kontot har användare redan börjat dela collage av foton som tagits med den främre och bakre kameran i tjänsten för att publicera innehåll på webbchecklistan, och därifrån tanken att skapa en app speciellt dedikerad till att dela kompositioner av denna typ uppstod.

Perfekt för att fånga unika ögonblick, som att se spektakulära landskap eller gå till någon oupprepbar konsert. Du kan ladda ner Frontback helt gratis från den här länken till iTunes, både för iPhone och för iPod Touch eller iPad.