FreshDesign, en samling visuellt tilltalande webbplatser och resurser för designers

FreshDesign.io

Som ni vet pratar vi ofta med er om olika fria resurser som kan vara användbara för alla som ägnar sig professionellt åt designvärlden.

Vid detta tillfälle ville vi lyfta fram FreshDesign.io, en intressant webbplats som ansvarar för att samla in webbplatser som sticker ut för sin design och andra resurser för designers.

I allmänhet är driften av FreshDesign.io väldigt enkel och intuitiv: så snart du öppnar projektet vi pratar om kommer vi att se några av de nyligen inkluderade resurserna visas och vi behöver bara klicka på en av dem för att komma åt den ursprungliga webbplatsen som den kommer från.

En av de mest intressanta funktionerna i FreshDesign.io är möjligheten att använda en serie filter för att begränsa sökresultaten.

På det här sättet kan vi välja att bara visa vilken typ av design eller komponent vi letar efter: färgpalett, minimalistisk, experimentell, mens, banners eller ikoner, bland många andra.

Utan tvekan är det ett intressant projekt där designers kan hitta inspiration och användbara resurser för dina egna projekt.

Om du tyckte att det var intressant kan du besöka webbplatsen vi pratar om via länken nedan:

Länk: FreshDesign.io