Fresh – plattform som förmedlar mellan hårdvarutillverkare och användare för att granska sina produkter

Färsk

Vi handlar vanligtvis inte blint längre. När vi är intresserade av en produkt går vi vanligtvis till Internet för att konsultera dess specifikationer, se recensioner gjorda av kunniga människor i ämnet och till och med konsultera forum där vi kan klargöra idéer ytterligare. Det dåliga är att det finns företag som kunde ha köpt från experterna för att ge positiva recensioner för sina produkter, som vissa konsumenter kan ta hänsyn till när de beslutar om de ska köpa dem eller inte. I den meningen är Fresh en ny plattform som syftar till att undvika just det.

Fresens idé är att dess partners, som är dessa nya tillverkare av konsumentteknologi, kan bjuda in intresserade användare att granska sina hårdvaruprodukter. Intresserade användare måste registrera sig i förväg, vars profiler kommer att verifieras via deras Facebook-profiler, vilket ökar sina positioner om de hänvisar sina vänner. På detta sätt kommer de att kunna bjudas in att testa produkter enligt deras positioner, vilket gör det möjligt för dem att ta emot produkterna fysiskt och utföra sina recensioner.

På detta sätt kommer användarna att vara de första konsumenterna som testar nya produkter innan de når marknaden och genererar nödvändig feedback, som tillverkarna själva kommer att ta högt hänsyn till. Hittills finns det bara 36 teknikprodukter.

För närvarande finns det ingen affärsmodell på väg.

Länk: Fresh | Går: VentureBeat