Från Samsung varnar de “se upp, den konfidentiella informationen du talar framför TV: n kan spelas in och skickas till tredje part”

Från Samsung varnar de "se upp, den konfidentiella informationen du talar framför TV: n kan spelas in och skickas till tredje part"

Det stora problemet med smarta TV-apparater är just det att de är för smarta.

Många av dem har redan ett röstigenkänningssystem för att få beställningar relaterade till driften av enheten, och på Samsungs webbplats kommenterar de en detalj som genererar mycket kontrovers på reddit:

Var medveten om att om dina talade ord innehåller personlig eller annan känslig information, kommer den informationen att finnas bland de data som samlats in och överförs till en tredje part genom din användning av röstigenkänning.

Översätter:

Observera att om dina ord innehåller konfidentiell personlig eller annan information, kommer den informationen att vara en av de data som samlats in och överförs till tredje part genom användning av röstigenkänning.

Naturligtvis kan vi initialt anta att den här sändningen görs så att de känner till de vanligaste beställningarna från Samsung och på detta sätt förbättrar systemet i framtida modeller.

Om miljontals människor skickar en beställning som TV inte förstår och skickar meddelandet till tredje part är det möjligt att det kommer att förstås i framtiden, så det måste ske en sådan överföring av information.

Problemet är att meddelandet från Samsungs webbplats är mycket läskigt.

Tydligen vad som spelas in på TV-apparater och omvandlingen till text utförs, det är inte bara vad man förstår, det är ALLT, så du vet redan, om din TV är tillräckligt smart, berätta inte ditt liv.

Bild: samsung.com