Framgångsrika mobilspel som inte har någon andra del

Juegos exitosos que no tienen segunda parte

Många framgångsrika mobilspel har en förbättrad version som inspirerar dig att vilja ladda ner den för att se vad den ger tillbaka. Detta är vanligt att se det på Google Play, men inte alla titlar har denna fördel. Till exempel de 5 delarna som du ser nedan de har mer än 100 miljoner nedladdningar och har ingen andra del, bara ett par av dem skryter med händelser eller uppdateringar med vissa förbättringar, men ingen med en officiell uppföljare.

Minion Rush: Gru – Min favorit skurk

Det är inte samma sak att prata om Subway Surfers som Minion Rush: Gru – My Favorite Villain. Med mer än 100 miljoner nedladdningar och en rating på 4,5 har denna del som skapats av inget mer och inget mindre än Gameloft släpat lite efter i kategorin spel för Android. Men vi satsar på det saker skulle förändras med en förnyad version som motiverar dig att komma ihåg dessa tävlingar för att plocka bananer och klä minion på vårt infall.

Pou

My Talking Tom kan vara Pous huvudtävling, men den tidigare titeln har redan en andra del. Pou har under tiden mer än 500 miljoner nedladdningar och Det finns fortfarande ingen uppföljare med fler funktioner för att ta hand om det främmande husdjuret.

Trafikförare

Spel som detta är många, men Soner Kara sticker ut för att utveckla den här titeln med mer än 100 miljoner nedladdningar och det låter oss undvika alla fordon som kommer i vägen för motorvägen. Ett par kollegor och vänner betonade namnet på denna del eftersom de redan längtar efter en uppföljare med bättre grafik, nya kartor, cyklar och anpassningsalternativ.

Göra! Hjälte

Personligen minns jag för några år sedan när jag kom hem från att studera och gick direkt för att spela Score! Hjälte i några timmar utan att stanna. Och naturligtvis, precis som jag, kommer det också att finnas fler spelare som vill komma in på fotbollsplanen för att förbereda det perfekta steget som leder till det målet utan att spendera alla tillgängliga liv. Dagens poäng! Hero, släppt av First Touch Games, har inte heller en uppgraderad version med nyare och större utmaningar och funktioner i alla avseenden.

The Simpsons: Springfield

Med en serie som har flyttat stora massor under de senaste decennierna och ett Android-spel som hörs mindre och mindre är vi säkra på att Electronic Arts kan utveckla ett nytt spel som, förutom att vara baserat på nostalgi, kan låta oss bygga ett nytt Springfield utan att lämna kvaliteten på grafiken eller kontrollerna och uppdragen.