Foursquare visar redan sin nya design

Foursquare visar redan sin nya design

Foursquare-teamet har skapat förväntningar om nyheter som vi kommer att se på det sociala nätverket med några skärmdumpar av det nya gränssnittet. Dagen har äntligen kommit och vi kan se den nya designen av Foursquare i sin iPhone-applikation.

Om du funderar på att resa till Foursquare är det här den perfekta tiden att göra det, eftersom den nya designen är väldigt enkel och trevlig. Både gränssnittet och de nya funktionerna har tänkt att ytterligare uppmuntra användarnas deltagande och förändra sättet att interagera.

Med en överblick ser du att den bara har tre knappar vänner, Att utforska och Profil. Med det första alternativet kan vi se de senaste aktiviteterna från våra vänner, fotografierna (som nu är större) som de har delat, deras listor, kommentarer och till och med gilla om vi vill, bland andra.

Explore erbjuder ett intressant utbud av förslag automatiskt utan behov av någon sökning, som inte bara tar hänsyn till rekommendationerna från våra vänner eller andra användare utan också andra faktorer som tid på dagen. Och som en bonus tillåter det oss att visa i realtid på en karta de vänner som är nära vår plats. Å andra sidan kommer vi att märka att vår profilsida är mer funktionell och attraktiv, där vi kan hitta allt som är relaterat till vårt konto perfekt organiserat.

I App Store har de redan uppdaterat applikationen så att vi kan njuta av denna nya och intuitiva Foursquare-design.

Länk: App Store | Går: Thenextweb och FourSquare blogg