Foursquare ger de snabbaste incheckningarna på iOS

Foursquare

Om vi ​​är vanliga användare av Foursquare sociala nätverk för geolokalisering registrerar vi de offentliga platser vi går till och registrerar dessa platser i vår historia, så att Foursquare kan erbjuda oss rekommendationer för nya platser baserat på de vi har registrerat. Men det är möjligt att vi ofta följes med, och vi föredrar att njuta av mer av våra företag och de olika elementen som platserna vi erbjuder oss än att erbjuda detaljer om dessa platser. Tja, om vi är användare av Foursquare för iOS har vi tur.

Och det är att Foursquare just har uppdaterat sin applikation för iOS, där den viktigaste nyheten är möjligheten att göra snabbare registreringar, vilket tar mindre tid än den vanliga registreringen. För att göra detta behöver vi bara trycka på Check in-knappen och se listan över platser där vi väljer den där vi är och håller fingret och ser hur ett grönt fält visas högst upp i applikationsgliden. Vi har redan gjort registreringen och vi kan också se platsens erbjudanden om de erbjöds.

Uppenbarligen har vi också de vanliga posterna, där vi kan införliva kommentarer, foton eller dela dem på våra sociala kanaler, men på detta sätt kommer vi att spara tid och njuta av var vi är.

Gå: Foursquare blogg