Foursquare for Business, en ny Foursquare mobilapplikation för företag att hålla sin information uppdaterad

Foursquare för företag

På grund av företagens dynamik, oavsett storlek och typ, om de använder Foursquare för att upprätthålla direkta relationer med sina kunder, kanske de inte alltid har uppdaterat innehållet. Och det var att innan några nyheter eller uppdateringar, fram till nu, var det nödvändigt att sitta framför en stationär dator för att uppdatera innehållet. Tills nu.

Och det är att Foursquare just har lanserat sin nya mobilapplikation, Foursquare for Business, för att hjälpa företag att hålla sitt innehåll uppdaterat, vilket gör det möjligt att skapa uppdateringar, som också kan publiceras samtidigt på Facebook och Twitter, som Foursquare meddelade egen blogg. Dessutom låter det dig se de senaste registreringarna som gjorts av användare, skapa kampanjer för att locka nya kunder och behålla nuvarande kunder, visa analyser och få tillgång till dina egna affärsdata.

Nu tillgängligt på Google Play och i App Store gratis, är Foursquare for Business den nya applikationen som hjälper företag att hålla sina kunder uppdaterade om nyheter och förändringar, oavsett om de har gjort dem tillgängliga för sina kunder en ny samling av kläder eller priser på en meny har förändrats, bland många andra exempel.

Länk: Foursquare för företag för iPhone och Android Går: Officiell blogg