Försäljningsdagen för UMi Plus E har anlänt till 199,99 USD

Fullständig recension av Huawei Watch GT

Efter flera dagars tillkännagivande av försäljningsdagen för den nya UMi Plus E, anlände den första mobilen med en Helio P20-processor, som tillåter 6 gig RAM och fantastisk prestanda den 23 november, och med den sidan där vi kan boka vår mobil: umidigi.com.

På denna sida kan vi informera vårt e-postmeddelande för att få möjlighet att köpa det för endast 199,99 dollar, även om de bara ger några timmar att delta.

De vill börja 2017 med en bra pi, och för detta erbjuder de denna möjlighet att personligen testa en Helio P20 2.3Ghz-processor, med 6 GB RAM, 64 GB ROM och 4000 mAh batteri. I den här kampanjen finns det bara 999 enheter tillgängliga, och det finns för närvarande mer än 60 000 registreringar, så det verkar som det intresse som väckts är ganska stort.

Den officiella videon av lanseringen är nu tillgänglig, med Onyx Black som spelas i säsongens bästa kinesiska mobil:

Telefonerna kommer att börja levereras den 10 december, så snart kommer vi att ha de första videoklippen av användare som utför tester av alla slag, inklusive motstånd, eftersom Umi garanterar att det är en av de tuffaste telefonerna på marknaden.