Forrst förvärvas av Colourlovers, vilket bekräftats av grundaren

Forrst förvärvas av Colourlovers, vilket bekräftats av grundaren

Vi har redan upprepat flera gånger om Colourlovers, en användargrupp som ägnar sig åt att skapa och dela färger, paletter och mönster, samt att låta användare diskutera trender inom design. De lade nyligen till sin kreativa marknad, som gör det möjligt för designers att sälja sitt arbete. Å andra sidan presenterar vi dig för Forrst, en community som är inriktad på diskussion mellan programmerare och designers om deras arbete, tekniker, tricks och andra relaterade ämnen.

Vad har de att göra med det? Den första, att båda är relaterade till design- och kreativitetsvärlden, och för det andra att det redan är officiellt att Forrst har förvärvats av Colourlovers, vilket bekräftades av grundaren av Forsst, Kyle Bragger, till VentureBeat, utan just nu, har avslöjat några detaljer i de förhållanden under vilka det har ändrats, även om han har kommenterat att Forrst skulle kunna fortsätta att fungera som tidigare, om det finns en avsikt att integreras i Colourlovers kreativa marknad.

Närhelst det finns förvärv kan vi frukta det värsta, till exempel förlust av en tjänst på grund av inköp av teknik och personal, även om det för närvarande inte verkar vara så, även om det är möjligt att Forrst-arbetare kommer in utbildning av Colourlovers.

Går: VentureBeat