Form, för att skapa prototyper av appar, förvärvas av Google och går från att kosta 80 USD till att vara gratis

bilda crear prototipos

ResponsiveWave-teamet, företaget bakom Form, ett elegant verktyg för Mac OS X med vilket det är möjligt att arbeta med design och prototyping av mobilapplikationer för iOS utan att programmera en hel app utan helt enkelt genom att dra element och ändra olika allmänna parametrar, It har gått samman med Google för att fortsätta utveckla sin produkt.

Form är en mycket användbar visuell redaktör för designers och programmerare på grund av antalet tillgängliga verktyg för prototyper. Tanken med dess drift är att installera appen på OS X via Mac App Store och använda en realtidsvisare som kan installeras på vilken enhet som helst, iPad och iPhone med iOS 7 eller senare, även officiellt från App Store. . Och det är det, tillägg och modifieringar som gjorts i skrivbordsprogramvaran kommer att återspeglas direkt på skärmen på den mobila enheten.

Inbyggda prototyper med tillgång till olika sensorer på enheten (inklusive kameran), samtidig testning på flera enheter, obegränsad animering inom vyerna, snabba organisationsåtgärder och ett komplett inlärningsutrymme på webbplatsen är en del av dess mest slående funktioner och det, för vissa kan göra alternativ som Proto.io ser annorlunda ut – och nu när det är gratis är det kanske inte så långt ifrån att titta på det heller.

Det är inte klart om det har varit en försäljning eller någon investeringsrelaterad förening, om det är det första fallet kommer det inte att vara förvånande att se det integrerat i verktygen för Android-utvecklare, men sanningen och slående är att det kostar Form 80 dollar och i taget upp till 150 dollar går från natt till morgon för att vara gratis för alla. Förresten, de som redan har köpt applikationen och vill ha en återbetalning, berätta för personerna på RelativeWave att du bara måste skicka till support@relativewave.com för att respektive retur ska göras.

Mer information: Formulärwebbplats