forkchop – Ny webbplats för att spara och dela recept och spela in upplevelser i köket

forkchop - Ny webbplats för att spara och dela recept och spela in upplevelser i köket

Om det finns en kategori som vägrar att stå stilla i en månad i taget, är det Recept och matlagning. Applikationer för både webb- och mobila enheter relaterade till gastronomi har varit vanliga sedan vi startade wwwhatsnew.com, för mer än 6 år sedan.

Även om de flesta cirkulerar runt samma idé, hittar, sparar och delar recept, lägger alla till en speciell ingrediens (ordspel avsedd), vilket skapar en mer attraktiv lösning än den förra.

I det här fallet presenterar vi dig forkchop.com, fortfarande i beta-fas och med möjligheten att centralisera alla recept vi hittar på ett ställe, både på webben och i tidningar eller böcker. Det är möjligt att ange den erfarenhet vi haft när vi tillagade varje maträtt, specificera vad vi gillade och vad vi inte tyckte om, något som var nödvändigt för att kunna ha en rekord innan du upprepade ett visst recept.

Kontot kan delas med andra människor, vilket är perfekt för dem som har ett köksteam som vanligtvis distribueras med kunskap och recept av alla slag. Den gratis versionen tillåter bara konton enstaka användare, även om i beta-fasen kan upp till 3 användare göras utan att betala någonting.

Naturligtvis och som vanligt kan vi skapa inköpslistor med nödvändiga ingredienser för att förbereda recepten, vilket hjälper till att alltid ha skafferiet klart.