Forge (Windows), för att dela HD-videoklipp av dina spel

Förfalska

Om du brukar spela videospel regelbundet är det troligt att du vid mer än ett tillfälle har övervägt att dela ett videoklipp av dina spel, men du har inte hittat ett enkelt sätt att göra det. Idag pratar vi om Forge, ett betaverktyg för Windows som låter oss spela in och dela HD-videoklipp från alla videospel.

I allmänhet är applikationen som vi pratar om mycket enkel. Faktum är att Forge börjar spela in spelet direkt så snart vi startar något spel, eftersom verktyget körs i bakgrunden.

Som vi säger är syftet med applikationen att hjälpa oss att dela HD-videoklipp av våra spel. En av dess fördelar är att vi kan göra det utan att lämna spelet. För det, Forges tillåter oss att klippa det fragment av klippet som intresserar oss mest och dela det via sociala nätverk som Twitter, allt på några sekunder.

Utan tvekan är det ett mycket intressant verktyg för de vanligaste spelarna. Det är ändå viktigt att notera att Åtminstone för tillfället är Forge endast tillgängligt i beta för Windows-användare. Om det har fått din uppmärksamhet kan du komma åt projektets officiella webbplats via följande länk.