Fördelar med att betala för bilder istället för gratis bildbanker

sshot-220

Letar du efter ett bättre sätt att fånga publikens uppmärksamhet? Du behöver den påverkan du får med bilder, videor, illustrationer och till och med enkla vektorer som kan göra webbsidor, dokument och presentationer mer intressanta.

Om du inte är en professionell fotograf eller illustratör blir det svårare att skapa sådant unikt innehåll, men inget problem, du kan alltid köpa lagerinnehåll istället för att ladda ner den kostnadsfria bilden som Google har hittat.

De fria alternativen låter bra, men kvalitet och exklusivitet En fri bild ska alltid analyseras. Att välja lösningar som iStock hjälper oss att få tillgång till en rad högkvalitativa illustrationer som kan användas för alla projekt, både online och på tryck. Det är ett bättre alternativ än en gratis nedladdning av lager eftersom du kan ha tillgång till olika storlekar som hjälper till att slutföra ett bredare utbud av projekt. Det är möjligt att hitta från allmänna bilder till mycket specifikt innehåll (Till exempel ger en sökning efter Camping 96 573 foton, medan Camping på Isle of Skye producerar 85 bilder).

Vi kan hitta en bild som hjälper till att ansluta till en mycket specifik publik, händelse eller plats och en som inte har överanvänds.

Ingen gillar att titta på clipart eller dåliga bilder, kontorsinställningsbilder i blå nyanser som är avsedda att representera massorna. I själva verket kan dessa typer av bilder till och med hjälpa till att göra din publik alienerad! Att betala för stockbilder öppnar en värld av kvalitet och unikt innehåll som hjälper uppmuntrande läsare att dröja kvar.

Det är uppenbart att det inte är gratis att skaffa stockfoton priserna är flexibla och överkomligaoch anpassas till var och en. iStock erbjuder möjligheten att köpa bara ett foto, med priset på en bild som börjar på $ 12/11 EUR. iStock erbjuder väsentliga samlingar (lägsta pris) och exklusiva samlingar (högsta kvalitet), som erbjuder ett brett utbud av kvalitetsbilder för olika budgetstorlekar. För dem med högre behov finns det 1 bildkreditpaket upp till 300, och ju högre antal krediter desto lägre är priset per bild. Dessutom finns månads- och årsabonnemang med möjlighet att återinvestera de krediter som inte har använts.

Å andra sidan är det frågan om licenser. Med gratis lager är det alltid en risk inblandad. Vet du verkligen om den bilden får användas som du vill? Att betala för beståndet erbjuder sinnesfrid när det gäller licenser, eftersom vi vet att fotot är vårt använd det som vi vill utan att upphovsrättsfrågor kommer tillbaka.

Vi har också frågan om juridisk garanti. Detta är INTE något som kommer med gratis nedladdningar. IStock-bilder har en laglig garanti på 10 000 USD, så när vi använder innehåll enligt villkoren i licensavtalet kommer inga upphovsrättsintrång, varumärken, immateriella rättigheter, sekretess eller publicitetsrättigheter att brytas.

När vi väl har köpt en bild från iStock kan vi göra det använd den i nästan alla projekt: reklam, marknadsföring, muntliga evenemang, skyltar, appar, webbplatser, sociala medier, TV, filmer, hemundervisning, presentationer, tidningar, tidningar, böcker, produktförpackningar, tårtdekorationer etc. Det finns praktiskt taget inga gränser.

Slutligen öppnar dörrarna för att köpa en bild från iStock integrerade verktyg som vi kan använda för att göra vårt innehåll mer exklusivt. Vi kan redigera dem med Adobe-plugin, eller designa direkt i den integrerade redigeraren, iStock Editor, för att beskära den, ändra storlek på den, lägga till text, lägga in logotypen eller tillämpa filter.

För säkerheten i bilderna du använder, plus den höga upplösningen och kvaliteten, är det värt att använda en webbplats som iStock. Med priser som börjar på $ 12/11 EUR och inga förpliktelser finns det ingen risk. Dessutom, fram till 30 september 2019, kan du få 10% rabatt på alla krediter med ISTOCK10-koden.