dropbox

För att spara filer direkt till Dropbox från Chrome

Dropbox

Vi har olika alternativ som gör att vi kan spara filer till Dropbox direkt från webben, bland vilka vi hittar Hämta till Dropbox.

Den är integrerad i Chrome, vilket gör det lättare för oss att ladda ner filer till vårt Dropbox-konto när vi surfar på webben, från webbläsarens snabbmeny. För att börja använda detta förslag måste vi installera det och ge det nödvändiga behörigheter.

Skapa en speciell mapp i vårt konto för nedladdningar från Chrome, där alla filer som vi laddar ner på detta sätt kommer att deponeras.

När vi vill ladda ner en fil (bilder, PDF, ljud etc.) måste vi bara välja Ladda upp till Dropbox och processen startar automatiskt. Vi kan spåra från ikonen som har integrerats i fältet i vår webbläsare, där vi i en slags chef kan visa vikten på filen, status och några extra alternativ.

Detta förslag kan vara mycket praktiskt för oss, eftersom vi inte kommer att behöva överge den uppgift vi utför för att samordna nedladdningen av filerna. Vi kan också anpassa några av de alternativ som vi hittar i Configuration, enligt våra kriterier.

Om vi ​​inte gillar det eller om det inte anpassar sig till vår arbetsdynamik kan vi när som helst återkalla behörigheterna och avinstallera det från vår webbläsare.