För att se tilläggskoden för Firefox, Opera och Chrome innan du installerar dem

revisar förlängningar

Även om det ofta räcker att se vem som är utvecklare, popularitetsregister, betyg, uppdateringsdata eller användarrekommendationer och webbplatser för att fortsätta med installationen av ett tillägg, är dessa variabler inte ofelbara, men när de inte ens är registrerade – som händer med flera av vilka bara är födda och som få har försökt.

Kom dit för att spela säkerhetsproblemet eftersom ett tillägg som installeras utan vård, till exempel med tillstånd med överdrivet förtroende, kan äventyra all personlig information och delat innehåll via webbläsaren.

För det mest försiktiga och kunniga i JavaScript finns det redan ett tillägg som gör att du kan granska de filer som utgör ett visst webbläsartillägg för både Firefox och Chrome.

Visst, det är tillgängligt för dessa webbläsare och fungerar globalt (till exempel är det möjligt att kontrollera Firefox-tillägg och päron från Chrome, och vice versa), men om det inte räckte och för ännu mer försiktiga erbjuds det också i webbplatsens form på ett sådant sätt.

så allt du behöver göra är att klistra in webbadressen till platsen för tillägget i din respektive butik för att analysen ska kunna köras.

I vilket fall som helst är analysen inget annat än ett visningssystem som öppnas i en ny webbläsarflik och visar på vänster sida filträdet som utgör tillägget och en kod- och bildvisare för att ta en snabb titt på var och en .

en av dessa filer.

Det är, eftersom det kan finnas dussintals, kommer du att ha snabba filter efter innehållstyp -pe, för att avstå från bilder och stilfiler – och en enkel sökmotor; Det kommer också att finnas en knapp för att ladda ner hela tillägget i en ZIP.

Subtrahera fortsätt med personliga tekniska analyser.

Det är värt att nämna att den stora skillnaden mellan webbplatsen och revisionstillägget är åtkomst till nämnda displaypanel, lämnar en knapp och / eller snabbmenyn i det andra fallet.

Länkar: Webbplats | Chrome-tillägg | Firefox-tillägg