För att publicera direkt från YouTube till Instagram

de youtube och Instagram

Video har varit kungen länge på Internet, och på Instagram kan det inte vara annorlunda. Innehållet i video inom Instagram har mer interaktion, men det är nödvändigt att satsa på god kvalitet, under stora ögonblick på kort tid, eftersom användarnas tålamod på sociala nätverk är mycket begränsat, om det inte väcker uppmärksamhet på fem sekunder. har redan förlorat det.

Med det i åtanke är det vettigt att det finns webbapplikationer som yttoig.com, där vi bara behöver ange en webbadress för en YouTube-video så att det är möjligt att klippa ut den bit vi vill ha och rapportera det till vårt konto.

Det stämmer, den har en mini-videoredigerare som låter dig klippa de önskade sekunderna för den valda videon (som redan borde vara liten). När vi har klippt dem måste vi spara resultatet och dela det till vårt instagram, där videon kommer att vara i all sin prakt.

Den fria versionen är inte särskilt smidig klippande videor, och visar en vattenstämpel längst ner som visar videons ursprung (yttoig), varför de erbjuder en Pro-version på $ 12 per månad.

I den betalda versionen är bearbetningstiderna snabbare och vi kan publicera så många videor som vi vill (det finns inga begränsningar, som i den gratis versionen). De tar naturligtvis också bort vattenstämpeln.

Verktyget är nytt och erbjuder möjligheten att prova det gratis i 14 dagar för att verifiera vad vi letar efter.

Naturligtvis, kom ihåg att det rekommenderas att posta delar av våra videor från YouTube på Instagram, eftersom vi annars behöver tillstånd från skaparen av videon, som säkert kommer att acceptera avslöjandet i utbyte mot att nämna din kanal.