Floqq – Ny plattform för att ansluta lärare, lokalbefolkningen och studenter på spanska

Floqq - Ny plattform för att ansluta lärare, lokalbefolkningen och studenter på spanska

Baserat på den allmänt accepterade idén att det nuvarande utbildningssystemet måste modifieras fullständigt att anpassa sig till en verklighet som skiljer sig mycket från den som våra föräldrar levde, Floqq idag presenterar en lösning som kan gå långt för att hitta vad du behöver för att kunna njuta av ett jobb i krisperioder: praktisk kunskap.

Målet med floqq är att låta alla som vill undervisa erbjuda sina praktiska kunskaper om vilket yrke som helst till en gemenskap av potentiella studenter som kommer att filtrera informationen för att hitta rätt kurs. Lärarnas och kursernas filer kommer att vara fullständiga, med åsikter och detaljer som hjälper dig att fatta beslutet innan du startar.

Floqq tillåter också lokala ägare att erbjuda sitt utrymme för att vara värd för dessa kurser och därmed samordna de tre baserna för en bra kurs: en kompetent och erfaren lärare, en grupp motiverade studenter och en lämplig plats.

Det vaccin som utvecklats bygger på skapande och spridning av träningspiller och består av att hitta erkända yrkesverksamma som är specialiserade inom sitt område, som delar sina erfarenheter och kunskaper med andra yrkespersoner som kräver specialisering. Således kan nya yrken från olika sektorer täckas uttryckligen.

Ett bra sätt att tjäna extra pengar på undervisningskurser och lärande ämnen och begrepp som inte finns i traditionella skolor. Om du är intresserad av idén kan du informera din e-post för att få information om lanseringen.

Länk: floqq.com