flödsläsare, nytt alternativ till Google Reader

flödesläsare

En del, som feedly, visste hur man kör vid rätt tidpunkt för att få tusentals människor att sluta använda Google Reader som sin favoritnyhetsläsare, ett beslut som, som du redan vet, inte är valfritt, eftersom det är mindre än två veckor att gå. Slut på den berömda Google-feedläsaren.

Det finns alternativ som, även om de inte har nått så högt som matande, erbjuder intressanta lösningar. Vi har redan berättat om det TheOldReader, GoodNoows och många andra lösningar som kommer att sluta beroende på API för Google Reader, till exempel nästa Digg-läsare, och idag ger vi dig en till: flödesläsare (flowreader.com).

Älskare av enkelhet och hastighet kommer att hitta FlowReader ett utmärkt val. Den importerar våra data från Google Reader, inklusive kategorier, och gör det möjligt för oss att ansluta våra Twitter- och Facebook-konton så att vi, om vi så önskar, har integrerat nyheterna om att alla våra kontakter delar, vilket också är möjligt att publicera texter på sociala nätverk utan att Ansökan .

Enligt vad som rapporteras på deras huvudsida tillåter de att organisera innehåll med filter, inte bara källor, vilket hjälper till att omvandla en enkel flödesläsare till ett innehållshanteringsverktyg som rekommenderar nya nyheter baserat på tidigare konfigurerade filter.

Även om den första importen av data kan ta mycket längre tid än önskat, är det ett alternativ som är värt att överväga och prova. Jag saknar, det vill säga samma kortkommandon som vi har i Google Reader och Feedly. J och k, till exempel, är grundläggande för oss som lever att läsa nyheter utan att bero på musens rörelser.