Flipboard har vissa problem efter att Google Reader har stängts

flipboard

Några av användarna som valde Flipboard som sitt nya hem när de spårade sina flöden har fått panik när de upptäckte att de inte hade några uppdateringar.

Efter några timmars förvirring har Flipboard-teamet förklarat att det har haft tekniska problem som har gjort det svårt att överföra data från tidigare Google Reader-användare. Men har förtydligat att ingen information har gått förlorad (mappar, flöden osv.) för användarna, bara att de för tillfället inte kan se alla flöden.

Det här problemet är tillfälligt och i slutet av dagen måste alla problem lösas och nya användare kommer att kunna använda Flipboard normalt. Om det var en dålig dag med tekniska problem så var det idag, eftersom det sår osäkerhet för nya användare, men det är förståeligt att en övergång av denna storlek i sista minuten kan orsaka olägenheter.

Om vi ​​är bland de drabbade användarna kan vi ha sinnesfrid att det kommer att lösas inom kort och följa uppdateringarna som Flipboard-teamet släpper via sitt Twitter-konto för att informera situationen.

Gå: Blog Flipboard