Flikn, en gemenskap för lärande och undervisning online

flikn

För dem som gillar de olika alternativen som vi har delat för utbildning online, har vi ett nytt alternativ att överväga: Flikn

Flikn definieras som en gemenskap på spanska där vi kan hitta resurser för att utveckla nya färdigheter eller bidra genom att skapa nya kurser. Kännetecknen för denna plattform är att ha korta videokurser, tillgängliga för alla och med bonusen att bilda en gemenskap för att interagera och förbättra vårt lärande.

Även om Flikn är i sitt inledande skede kan vi redan se några alternativ i videotävlingar online om olika ämnen som fotografi, matlagning, musik, affärer. Till exempel, för dem som gillar fotografi, överväg Introduktion till digital fotografering och fotografisk komposition för mode.

Eller om vi är intresserade av kurser relaterade till entreprenörskap och företag kan vi hitta 11 tips för entreprenörskap eller lära dig allt om digital marknadsföring.

Videokursernas dynamik är väldigt enkel, eftersom de låter oss följa vår egen inlärningsrytm och granska så många gånger som vi behöver innehållet. För tillfället är kurserna gratis, men vi kommer också att se andra förslag till överkomliga priser.

Och vi kommer också att finna att det är väldigt enkelt att skapa och dela en kurs på Flikn. Det erbjuder inte bara möjligheten att undervisa om ett ämne som vi brinner för, utan låter oss också få extra pengar med våra lektioner, som beskrivs i avsnittet Ensea.

Utan tvekan är Flikn ett intressant förslag som förbinder användare som vill lära sig med dem som brinner för undervisning.