Fligoo analyserar din smak, profil och beteende och föreslår presenter, produkter och tjänster

Fligoo

Nu tillgänglig fligoo.com, en webbplats som hjälper till att avgöra presenter och hitta personliga tjänster tack vare den offentliga aktiviteten i sociala nätverk.

I mars valdes det i NXTP Labs-acceleratorn och idag lanserar de den första versionen, med en unik algoritm som analyserar och tolkar användare för att lämna lämpliga förslag på produkter och tjänster.

När vi registrerar oss kan vi skapa vår önskelista (visklista) genom att lägga till produkter som vi gillar så att andra på de angivna datumen har en bra orientering om vad de ska köpa som en gåva.

De tänker tjäna pengar med sina medarbetare, e-handelssajter som använder fligoo-plattformen för att erbjuda de produkter som genereras av algoritmerna.

Vi behöver bara gå in med våra Facebook-data (för tillfället är de bara integrerade med detta sociala nätverk) och vi kommer att se listan över nästa vänner som kommer att bli år gamla. Vi väljer den lyckliga och vi ser listan över hans bästa gåvor, så enkelt.

Idén liknar kultip, även om de berättar för oss att den skapade algoritmen inte bara ger bokstavliga förslag (om någon gillar beatlesna, visar de en egen post) utan den tolkar också utbudet av alternativ.

Vid nästa steg indikerar de att det idag är för gåvor, men det är inriktat på andra köpbeteenden och marknader.