Flera gratis kurser på spanska för att programmera för iPhone och iPad

IOS

Att lyckas programmera mobilappar är inte lätt, det kräver att man har programmeringskunskap, en bra idé, en bra grafisk design, en bra marknadsföringsstrategi och en bra dos tur, och alla dessa ingredienser måste blandas i precis rätt mängder. rätt stunder, som om det vore ett köksrecept.

Idag hjälper vi med det första steget, med det att programmera, och för detta anger vi flera online-programmeringskurser för iOS som du kan göra på spanska:

– Det med keedcoding: Bästsäljare i iOS-programmering som de nu exklusivt erbjuder till läsarna av Wwwhatsnew, det finns en kupong för detta med koden WWHATSNEWIOSFREE, som redan tillämpas med föregående länk.

Bästsäljarkursen värderas till 299, och från och med idag kommer den att finnas tillgänglig GRATIS för dig. Det här är en intensiv kurs riktad till utvecklare med tidigare programmeringserfarenhet för andra miljöer och utformad exakt för att underlätta den första uppstarten, vilket ger mycket solida grundvalar som gör det möjligt för eleven att ta itu med all icke-trivial utveckling av iOS.

All kunskap assimileras på ett praktiskt sätt, eftersom studenten tillbringar större delen av tiden framför Xcode, allt i en stolt nördmiljö.

De av futurticsonline: Denna webbplats har två gratis kurser att programmera på iOS, en för dem som vill börja med Swift: Från Objective-C till Swift och en annan för nybörjare till Swift. De är små kurser, men användbara för dem som precis börjat.

– De av udemy: dussintals gratis programmeringskurser i Swift som finns i Udemy, var och en med i genomsnitt 4 timmar, med nivåer för nybörjare, medelstora och avancerade.

Som du kan se saknas det inga alternativ, nu finns det ingen ursäkt.