Fleksy presenterar sin version 5.0 med stöd för tillägg

Fläckig

Fleksy vill fira med sina användare de mer än tre miljoner nedladdningar som mottagits på drygt ett år, och för detta har de idag släppt version 5.0 av sin virtuella tangentbordsapplikation för Android- och iOS-plattformar och betraktar den som den största uppdateringen de har släppt från Det.

Eftersom den viktigaste nyheten i denna version är stöd för tillägg, som klassificeras som förbättringar av anpassningsbar funktionalitet, finns för närvarande ett antal tillägg tillgängliga, listade i slutet av ditt tillkännagivande, bland annat tillägget för att söka och publicera GIF-filer och förlängningen som gör att tangentbordet i sig är en launcher för bland annat Android-applikationer.

Fleksy indikerar att användare kommer att ha tre gratisautomater för att kunna inkludera sina ursprungliga tillägg i dem, och kunna köpa nya spelautomater via sin webbutik. Med dessa ändringar var det nödvändigt att göra förbättringar av applikationen, så utnyttja möjligheten, nu har den en fantastisk redesign för att tillgodose de nya alternativen. På samma sätt påpekar de införlivandet av nya visuella teman, inklusive Camalen-temat för Android, som ändrar färg beroende på vilken applikation den finns i.

Flesky avslutar med att påpeka att de har saker planerade för nästa år, och önskar att användarna ska ha en bra semester och njuta av de nya tilläggen.