Fleksy keyboard app lanserar mini-appar och virtuell assistent på Android

Fläckig

Tiden kommer när vi ser tillbaka och ser med förvåning på utvecklingen som mobila tangentbordsprogram från tredje part har fått genom åren, från att bara vara enkla applikationer som erbjöd oss ​​mycket grundläggande funktioner till att bli kompletta skrivsystem där tangentbordet definition kommer att minskas med allt de erbjuder

Men medan det ögonblicket kommer, har vi nu ett steg till i den här utvecklingen med den nya uppdateringen av Fleksy för Android-enheter, som lanserar miniprogram, kallade Fleksyapps, och Fleksynext, dess nya virtuella assistent baserad på artificiell intelligensutan att glömma de traditionella optimeringarna som vanligtvis följer med många av applikationsuppdateringarna.

Fleksy, nu med miniprogram och virtuell assistent

Som vi ser i din nyhetslista, Fleksy debuterar sina Fleksyapps med Vlipsy, Skyscanner, Emogi och Gifnote, tillgänglig för användare i USA. Idén, som inte är ny, syftar till att få användarna att söka efter den information de behöver utan att tillfälligt lämna de applikationer de använder.

I det avseendet, om ett meddelandeprogram används, kommer det inte längre att vara nödvändigt att lämna det för att få den information som behöver delas samtidigt.

Fleksy kommer att gå längre och ha sin egen appbutik, vilket gör det möjligt för användare att välja de Fleksyapps de behöver när som helst efter deras behov.

Också i den här nya uppdateringen Fleksynext anländer också, den virtuella assistenten baserad på artificiell intelligens, som när det gäller sekretess bör användarna veta att nämnda assistent fungerar lokalt, på själva enheterna.

OCH dess funktion är att erbjuda rekommendationer om tjänster och innehåll enligt sammanhanget för det som skrivs.

Fleksynext är tillgängligt för amerikanska användare som stöder engelska som språkbo för nu, även om detta kan förändras senare, vilket ofta är fallet med lanseringar av nya produkter.

Den nya versionen av Fleksy finns nu gratis i Google Play Store för Android-enheter.