Firefox 67 underlättar åtkomst till alternativen för användare som loggar in på den

Firefox-logotyp

Chrome-webbläsaranvändare är mycket vana vid att hitta snabb åtkomst till de alternativ som vi har med vårt användarkonto i Google genom den avatar som vi har tillgängligt från webbläsarens verktygsfält. Snart kommer Firefox-användare också att få en liknande upplevelse.

Som kommenteras av Ghacks har Mozilla valt att integrera snabb åtkomst till de alternativ som är tillgängliga för användare som har loggat in på sina konton i Firefox, som standard integrerar deras avatar i webbläsarens verktygsfält, vilket ger dem mycket mer direkt tillgång till samma.

Liknande men inte samma

Mozilla vill att användare ska ha fler alternativ tillgängliga om de loggar in på sina Firefox-konton. För att nå denna punkt har Mozilla tidigare genomfört en studie där man har sett en ökning med 8% av inloggningen på Firefox-konton.

Denna innovation kommer tillsammans med andra i nästa stabila version av Firefox, Firefox 67, som planeras vara tillgänglig från och med den 14 maj nästa.

Men det ja, till skillnad från Chrome, kommer användarna att ha möjlighet att både flytta avataren från platsen i gränssnittet och också ta bort den helt, i motsats till vad som händer med Chrome-användare, som har vår avatar permanent och utan möjlighet till anpassning.

Användare som loggar in på sina Firefox-konton har tillgång till ett antal alternativ, inklusive den välkända synkroniseringsfunktionen, möjligheten att skicka aktuella flikar till en annan enhet eller hantera sina konton, bland några andra möjligheter.

Det här är en förändring som gör det möjligt att komma åt de möjligheter som Firefox-konton erbjuder för de användare som loggar in på webbläsaren.