Firefox 23 anländer officiellt med en ny logotyp och en rad förändringar

Firefox 23

Vi har redan med oss ​​den nya officiella versionen av Firefox, vars version nummer 23 redan är tillgängligt för stationära plattformar och också kommer till Google Play för Android-terminaler. Det första som kan markeras med den här versionen är att den ändrar sin egen logotyp igen och tar ytterligare ett steg i företagets utveckling.

Nu kommer några av de tekniska aspekterna, där de mest framträdande är införlivandet av delningsknappen, panelen som tillhör webbläsarens sociala API och blockeraren för blandat innehåll, vilket förhindrar osäkert innehåll när du reser genom en säker kanalkomponent under HTTPS (krypterade) och HTTP-komponenter (okrypterade). I nyheten ingår också den nya nätverksmonitorn, som gör det möjligt för utvecklare att degradera enskilda webbkomponenter medan de kan se laddningstiden för var och en av komponenterna.

Firefox anländer också till Android, med en rad förändringar och nyheter, bland dem att den dynamiska verktygsfältet döljer navigeringsfältet när du navigerar ner på vilken sida som helst, grundläggande stöd för att prenumerera på RSS-feeds / Atom, tillägg av sidor till läsningen lista på enheter där de inte kan sättas i läsarläge, eller möjligheten att användare kan definiera standardsökmotorn. Den kompletta listan finns här, medan listan över ändringar och nyheter kan konsulteras via den här länken.

Länk: Officiell Firefox-webbplats