Fintonic, för att kontrollera våra bankrörelser, lanserar app för iOS

fintonic

I slutet av förra året berättade min partner redan om Fintonic, en webbplats där vi kan konsultera bankrörelserna på alla våra konton på ett enhetligt sätt, med möjlighet att konsultera procentsatserna för var och en av dem med målet att skapa effektiva budgetar och sparplaner, allt anonymt eftersom Fintonic enbart fokuserar på organisering och hantering av konton.

När det gäller den nyligen släppta versionen för iOS kommer vi att kunna konsultera rörelser i konton och kort och på samma sätt som på webben, få tillgång till grafik och statistik över våra utgifter från samma enhet. Det inkluderar också möjligheten att få varningar och meddelanden när vi debiteras övertrassering, en provision eller en inkomst görs, allt i syfte att hålla vår ekonomi under kontroll och låta oss skapa sparplaner baserade på visualisering av våra tullar till när spendera pengar eller göra inköp.

Appen grupperar utgifterna i kategorier så att vi har enkel tillgång till information (vatten, middagar, mobiltelefoner, kläder etc.), både det belopp vi har spenderat och det datum vi har konsumerat. Återigen tillåter appen inte transaktioner eller förflyttningar mellan konton, eftersom det är enbart för informations- och hanteringsändamål.

Du vet, för att kontrollera din ekonomiska förvaltning och dina utgifter när som helst och var som helst, kan du ladda ner den nya Fintonic-appen för iOS på den här länken till iTunes, för iPhone, iPad eller iPod Touch.