FileThis, den personliga dokumentarrangören, kommer till iOS

filethis

FileThis molnbaserade dokumentorganisationstjänst är nu tillgänglig på iOS och lovar användare av mobila plattformar samma åtkomst till våra online-dokument för att säkert synkronisera dem med molnet.

Vi läser mer om det på CT.

Född 2012 för Mac, FileThis gör det möjligt för oss att också få tillgång till alla våra bankdokument, kvitton, dokument från försäkringsbolag, internet eller hälsa och mer för att synkronisera dem och alltid ha dem till hands i vår Evernote, Box, Dropbox.

, Google Drive eller tjänstens eget lagringssystem, FileThis Cloud.

Applikationen har utformats med tanke på att trots att vi hanterar massor av digital information varje dag, fortsätter vi att hålla hundratals, om inte tusentals papper som vi inte vet så bra vad vi ska göra, dessutom att fortsätta hantera dessa idag.

Det är därför FileThis uppmuntrar oss att skanna, samla in, organisera och arkivera alla dokument vi har i digitalt format – Mac-applikationen låter oss också skanna och ladda upp önskade dokument.

Dessutom kommer de digitala dokumenten som vi hanterar automatiskt att läggas till i vårt konto tack vare samarbetet mellan FileThis och företag som Gap, Amazon, etc. (För närvarande har de 350 institutioner och de lägger till mellan 20-25 per månad ).

Du kan ladda ner den gratis från den här länken till iOS, från och med nu tillgänglig för iPad, iPhone och iPod Touch.

Android-versionen kommer att finnas tillgänglig i maj.