Filedrop kommer till iOS för att tillåta att filer skickas till andra enheter med WiFi

Filedrop

IOS-användare har tur, eftersom de kan installera Filedrop-applikationen gratis på sina mobila enheter, medan Android-användare väntar på lanseringen av versionen för våra mobila enheter, som är under utveckling. Filedrops idé är att vi kan skicka och ta emot filer lokalt med samma WiFi-anslutning. Hittills kan filer skickas via två Mac-datorer, två datorer eller mellan en Mac och en PC.

Det första Filedrop för iOS kommer att göra är att söka efter andra enheter som kör själva applikationen inom det WiFi-nätverk som är anslutet. På detta sätt kan du välja en av de enheter som hittas för att kunna dela bilder som erhållits från terminalens egen kamera, de filer som tas emot från själva Filedrop eller till och med urklippsinnehållet. Dessutom gör det det möjligt att välja mer än en fil som ska skickas.

Användaren av enheten som tar emot filerna måste acceptera mottagningen av filerna, vid vilken tidpunkt de kommer att börja skicka från den sändande enheten, i det här fallet från iOS-terminalen, och själva sändningsförloppet kan observeras på skärmen. Dessutom tillåter Filedrop förhandsvisning av de vanligaste filerna.

Det är bara möjligt att vänta på att versionen släpps för Android-enheter för att slutföra stödet från huvudplattformarna.

Länk: Filedrop för iOS | Går: Addictivetips