FetchitGO, en panel för att styra alla smarta hemenheter

FetchitGO

Fler och fler smarta enheter gör ett hål i vårt hem, varför det kan vara svårt att kontrollera dem alla snabbt och enkelt. Av denna anledning har FetchitGO fångat vår uppmärksamhet, en panel för att styra alla smarta enheter i hemmet. FetchitGO söker för närvarande finansiering på Kickstarter.

Som du kan se på bilden som illustrerar den här artikeln är det en liten och enkel panel med flera smarta knappar. Syftet med panelen är att göra det lättare för familjen att skapa olika genvägar till de uppgifter och åtgärder de behöver oftast, t.ex. spela musik, laga kaffe, hitta din smartphone, ta medicinen och till och med ändra temperaturen på termostaten. Som du kan se är möjligheterna enorma och IFTTT-kompatibilitet gör dem praktiskt taget obegränsade.

Naturligtvis är det möjligt att ändra beteendet hos de olika knapparna av någon anledning, varför skaparna av FetchitGo har valt en design där vi kan skriva och radera den åtgärd som utförs efter att ha tryckt på en specifik knapp. Utan tvekan är det en enhet som kan vara mest användbar i många hem.

Intresset som genereras av kampanjen crowdfunding Det har varit ganska högt. Med fyra dagar att stänga, FetchitGO har redan överskridit målet på $ 50.000 som dess skapare hade etablerat i Kickstarter. Enheten kommer att marknadsföras från augusti till ett pris från $ 59. Vi lämnar dig med videon från kampanjen:

Länk: Kickstarter.